Bereik de juiste doelgroep via onze populaire sites!

Ben je op zoek naar maximaal bereik voor jouw merk of campagne? Met meer dan 150 aangesloten publishers biedt Next Day Media een breed scala aan mogelijkheden.

Next Day Media

Geen saleshouse heeft een groter bereik in het mannen- en sportsegment. Middels onze eigen publishingtitels en het uitgebreide netwerk bereikt Next Day Media maandelijks ruim 12 miljoen unieke Nederlanders.

Door de persoonlijke benadering kennen we al onze adverteerders en publishers. We houden klantrelaties in stand en halen altijd het optimale uit jouw campagne en/of website.

Bekijk website

No Fronts ontwikkelt en realiseert (influencer) marketing campagnes van A tot Z: van strategie op maat tot succesvolle uitvoering. Op basis van merkdoelen wordt bepaald welke optimale strategie bij jou past. Dit omvat het verbinden van jouw merk met gepassioneerde influencers of BN'ers om jou te helpen de juiste doelgroepen te bereiken. Van creatief concept tot realisatie van campagnes tot het meten en rapporteren van resultaten...

No Fronts doet het allemaal!

Influencer Marketing by No Fronts

No Fronts is het full-service marketingbureau van Digital Enterprises in samenwerking met tv-presentator Dennis Weening. De social media kracht van Dennis en zijn rijke netwerk bieden tal van effectieve en moderne mogelijkheden om de doelstellingen van adverterend Nederland te realiseren.

Bekijk website