Wij zijn
Digital Enterprises

We bestaan sinds 2015 en zijn sindsdien uitgegroeid tot de grootste Nederlandse uitgever in mannen- en sporttitels. Een positie die we koesteren en waar we trots op zijn.

Op het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord is het fundament waarop we bouwen op één plek samengebracht: techniek, redactie en sales.

Alles wat we doen heeft als hoofddoel zoveel mogelijk mensen te bereiken en te voorzien van hoogwaardige, relevante content. De redacties van onze titels begrijpen als geen ander wat op welk moment het best gebracht kan worden en - nog belangrijker - hoe dat gedaan moet worden.

Ons doel? Alle sportfans bereiken én boeien. We willen pole position, we willen de Champions League. Als je van sport houdt, of het nou voetbal of Formule 1 is, consumeer je je dagelijkse portie nieuws bij ons.

Digital Enterprises is een jong bedrijf met passie en gedrevenheid. Dit zijn de mensen die onze producten tot een succes maken!

Bekijk vacatures

Kom ons team versterken

Bekijk onze vacaturepagina om te zien of we op dit moment op zoek zijn naar jouw talent!

Staat er niets tussen dat jou past, maar denk je dat je ons team wel degelijk kan versterken? Vertel ons meer over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek!

Stel jezelf voor

Waarom Digital Enterprises?

Op een inspirerende werkplek met uitzicht over het IJ hopen we met elkaar tot mooie resultaten te komen. En dat kan niet zonder een prettige werksfeer! Naast de VrijMiBo’s en bedrijfsuitjes bieden we iedereen de ruimte en begeleiding zijn eigen ontwikkelingstraject op te stellen.