let's make every day a digital day!

Voetbal International

Voetbal International is het sterkste voetbalmerk van Nederland en het langstlopende voetbalmagazine dat er is. De redactie zorgt al sinds 1965 voor hoogwaardige voetbalcontent, dat behalve in het wekelijkse magazine ook voor de website, video en VI PRO wordt gemaakt.

Bekijk website

Voetbal International

Voetbal International

VoetbalPrimeur.nl

Voetbalprimeur

VoetbalPrimeur.nl

Met een maandelijks bereik van 3 miljoen unieke bezoekers behoort VP tot de grootste voetbalnieuws websites van Nederland. Uit onderzoek is gebleken dat Voetbalprimeur het snelste het nieuws brengt in Nederland. Naast nieuwsvoorziening, heeft VP uitgebreide club en speler info, en uiteraard een Matchcenter!

Bekijk website

VoetbalPrimeur.be

Voetbalprimeur

Met een maandelijks bereik van 1 miljoen unieke bezoekers behoort VoetbalPrimeur Belgiƫ tot de grootste voetbalnieuws websites van Belgiƫ. Naast nieuwsvoorziening, heeft VoetbalPrimeur uitgebreide club en speler info, en uiteraard een Matchcenter!

Bekijk website

Voetbalprimeur

Daily odds

Dailyodds

Daily odds

DailyOdds is de startpagina voor iedere online sports bettor. Dagelijks serveren wij de beste odds vanuit onze realtime odds vergelijker. Voor de grote wedstrijden worden er voorbeschouwingen geschreven door onze sportweddenschap specialisten, waarbij alle wedstrijden scherp geanalyseerd worden. DailyOdds heeft met alle grote bookmakers een samenwerking.

Bekijk website

4.5m Unieke bezoekers
80m Pageviews
4.2m Social volgers