let's make every day a digital day!

VoetbalPrimeur.nl breekt records: 62 procent van mannen onder 40 wordt bereikt!

VoetbalPrimeur is op recordjacht. De website, die dagelijks honderdduizenden voetbalfans bedient, blijft zichzelf qua bezoekersaantallen verbeteren. Miljoenen mensen hebben de afgelopen dertig dagen, tijdens de ontknoping in de Eredivisie en de succesvolle Europese campagne van Ajax, de website bezocht. De teller tikt inmiddels de drie miljoen (!) unieke bezoekers aan.

Ook op social is het bereik enorm. Zo werden de voorbije dertig dagen 5 miljoen mensen bereikt op Facebook. Tel daar de meer dan 100.000 volgers op Instagram en 55.000 op Twitter bij op en je kunt stellen dat de reikwijdte op social enorm is. Sterker nog, 62 procent van alle mannen onder de 40 jaar wordt bereikt. Zo biedt VoetbalPrimeur een unieke positie in de markt om deze doelgroep effectief te bereiken.

Dat VoetbalPrimeur.nl een van de grootste spelers is in het verstrekken van voetbalnieuws, is waarschijnlijk geen grote verrassing. De afgelopen jaren heeft de website een sterk fundament gebouwd en is er stevig geïnvesteerd in de ontwikkeling van het platform. Daardoor kan de website inmiddels op ongeveer een half miljoen trouwe bezoekers per dag rekenen. Van 's ochtends vroeg tot middernacht: bezoekers van VoetbalPrimeur worden altijd razendsnel bediend met het laatste voetbalnieuws.